English  Nederlands  

€4,00

Red Huckleberry Organisch
[50 seeds-zaden]

Nieuwe soort op de markt in 2015. Een zeer zeldzame soort. Ook wel bekend als de Oranje bosbes.  (Vaccinium parvifolium ) Red Huckleberry is een heerlijke vrucht groeiend aan een 1 tot 3 meter grote struik. Jong stelen zijn fel groen geribbeld en some bladhoudend in de winter. Geel achtige tot rose bloemen verschijnen in de late winter gevolgd door heerlijke bessen in de zomer.  Vruchten zijn eetbaar, kunnen gebruikt worden voor jam, taart, nagerechten, wijn etc etc. Blad en vruchten kunnen gebruikt worden voor in de thee. 
 
Zaai de Rode Huckleberry zaden mid winter binnen of in de kas. Zaai de zaden in een stevige vochtige (niet natte) mos gebaseerde bodem vermengt met zand grond en wat perlite voor de drainage. zaaien 3 mm diep in potten en afdekken met zand. Hou de potten gedurende de dag bij 22-28C. en in de nacht 10-15gr. Zaaien verschijnen  na 4 tot 6 weken. Buiten uitplanten al de planten voldoende groot zijn.

 

Deze zaden zijn gewonnen in een eco vriendelijke omgeving. Er is handmatig geproduceerd met veel zorg en liefde voor het product en om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, goede genetische eigenschappen en ziekte vrije zaden! 

Selecteer het aantal dat u wil bestellen

Beoordelingen
0 items
Inloggen
E-Mail Adres

Toegangs code:


Toegangs code vergeten?
Registeer als nieuwe klant
Munteenheden
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Deel artikel

Copyright © 2019 SeedsPro
gemaakt door Seedspro
Privacy verklaring