English  Nederlands  

€1,25

Beaucarnea Bottle Tree
[4 seeds/zaden]

Beaucarnea Bottle Tree

De Beaucarnea recurvata, ookwel genaamd de Nolina recurvata, de Ponny Palm of Olifanten poot, is een erg unieke boom. Het heeft een grote gerimpelde en gezwollen basis en een erg dunne lange, 2,5cm breed en 2 meter lange donker groene gras achtige bladeren, welke uit de top van de stam groeien. De gezwollen stam zuigt water op en geeft als voordeel dat de plant niet vaak bewatered hoeft te worden. Beacarneas is familie van de Yuccas en overleven onder de zelfde condities. Een echte kamer plant.
De kleine witte bloemen verschijnen alleen aan de oudere plant in het midden van de zomer. Echter deze zijn maar zeer klein maar komen in grote hoeveelheden.
Zaai de Beaucarnea zaden in en mix van goed gedraineerde grond. De zaden ontkiemen beter bij een minimale constantie temperatuur van 20gr C. Hou de grond licht vochtig. Licht beverderd de ontkieming, dit kan tussen de 10 dagen en 3 weken inbeslag nemen, echter het kan ook maanden duren alvorens de zaden ontkiemen, geduld is een schone zaak in deze.
 

Selecteer het aantal dat u wil bestellen

Beoordelingen
0 items
Inloggen
E-Mail Adres

Toegangs code:


Toegangs code vergeten?
Registeer als nieuwe klant
Social Login
Munteenheden
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Deel artikel

Copyright © 2017 SeedsPro
gemaakt door Seedspro
Privacy verklaring