English  Nederlands  

Privacy verklaring

Seedspro respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Seedspro zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Seedspro hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Seedspro. Door gebruik te maken van de diensten die Seedspro u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Seedspro gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Seedspro zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. WIJ PLAATSTEN GEEN COOKIES om uw gedrag te traceren! Indien u uw gegevens bij ons wil laten verwijderen neem dan contact met ons op door een email te sturen e-mail dan verwijderen wij de door u aangeleverde gegevens.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.
  • Als u bij Seedspro een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw Seedspro account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen. Wij vragen u niet om bankgegevens te verstrekken, onze bank Multisafepay is een 3e partij welke voor ons als officieel bij de AFM aangesloten organisatie bank transacties mag en kan verwerken. De bank gegevens welke u aan Multisafepay verstrekt zijn voor ons niet inzichtelijk.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Uw gegevens worden tot 5 jaar na de laatste geplaatst order bewaard, daarna worden uw gegevens en informatie door ons gewist.
  • SeedsPro conformeert zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Europese geldenden wet en regelingeving inzake de verweking van persoons gegevens.
  • Inzage in uw gegevens is alleen door uw zelf mogelijk op basis van de door u gekozen inlog gegevens, derden of aanvragen om via andere wegen om uw gegevens in te zien worden niet gehonoreerd!

Seedspro verkoopt uw gegevens niet
Seedspro zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Seedspro
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Seedspro, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Volgende
0 items
Inloggen
E-Mail Adres

Toegangs code:


Toegangs code vergeten?
Registeer als nieuwe klant

Copyright © 2019 SeedsPro
gemaakt door Seedspro
Privacy verklaring