English  Nederlands  

kado bon informatie

Een kado bon inwisselen.
Als u per Email een kado bon heeft mogen ontvangen treft u hier ook de informatie van van de gene door wie hij aan u verstuurd is te samen met een berichtje van deze deze persoon als dit bericht is op gesteld bij het kopen van uw kado. De Email bevat ook de werkenlijke kado bon kortings code. Het is een goed idee om deze code op te schrijven en te bewaren zodat u deze later kan gebruiken. U kan uw kado bon code op twee manieren inwisselen.
1. Door op de link te klikken die u aantreft in de ontvangen Email. Deze link brengt u direct naar de kado bon bestedings pagina. Wanneer u nog geen klant ben bij ons zal het systeem u vragen om een account aan te maken. U dient dit te doen voordat u uw kadon bon kan inwisselen op iedere aangeboden artikel in onze winkel.
2. OPtie twee is dat u uw code kan gebruiken bij de kassa voordat u betaald. U kan uw code ingeven en gebruiken door op de knop te drukken, de code zal worden gecontroleerd en vervolgens zal het bedrag in mindering op uw factuur bedrag worden gebracht. U kan uw kado bon gebruiken op alle artikeen die in onze winkel te koop zijn.
Volgende
0 items
Inloggen
E-Mail Adres

Toegangs code:


Toegangs code vergeten?
Registeer als nieuwe klant

Copyright © 2019 SeedsPro
gemaakt door Seedspro
Privacy verklaring