English  Nederlands  

€2,00

Wisteria sinensis
[3 seeds/zaden]

Wisteria is een snel groeiende klimmer met houtachtige takken, welke overvloedig gevuld zijn met rijkelijke bloemen zeeën bloeiend van het voorjaar tot de vroege zomer. De W. senensis is een grote klimmer met sterke stelen en takken, donkergroen blad, en hangen bloemen trossen van 30cm lang. Geurend, mauve of lila gekleurde bloemen openen over de bladeren heen.

Ideaal als klimplant langs het huis, schutting of tuin huis. Ook perfect over een sterke pergola. Ook kan een oude boom gebruikt worden om de Wisteria te laten groeien tot grote hoogte.

Het ontkiemen van de zaden is makkelijk. Zaaien in het voorjaar of het najaar bij 13-18C. Week de zaden eerst 24 uur in warm water. Vul kleine potten met een compostrijke grond. zet de potten in het water en laat ze uitlekken. Zaai de zaden 2cm diep en dek ze af met grond en besproei deze licht. Dek de potten af met glas of plastic en plaats ze in een koude frame, kas of in de vensterbank. Hou de grond vochtig maar niet nat. De zaden ontkiemen met 30-60 dagen (gemiddeld met 3-4 weken). Haal het plastic van de potten als de planten groot genoeg zijn en hou de planten in het licht, laat deze niet uitdrogen! 

Selecteer het aantal dat u wil bestellen

Beoordelingen
0 items
Inloggen
E-Mail Adres

Toegangs code:


Toegangs code vergeten?
Registeer als nieuwe klant
Social Login
Munteenheden
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Deel artikel

Copyright © 2017 SeedsPro
gemaakt door Seedspro
Privacy verklaring